PTFIk mag nog eens een wekelijkse clip selecteren, en deze week gaat mijn keuze uit naar "One Step At A Time" van Pushed Too Far. De clip is nog maar een week online, dus de kans bestaat dat je deze nog niet hebt gezien.

Waarom kies ik voor Pushed Too Far? Om verschillende redenen: de band komt uit mijn streek en ik ken ze al van in het prille begin toen ze onder andere als een van de openers op een klein hardcore festivalletje in het plaatselijke jeugdhuis stonden.

Ondertussen is er met Pushed Too Far al veel gebeurd. De line-up is drastisch veranderd tegenover de beginjaren, als ik me niet vergis is hun drummer de enige overgebleven van de originele line-up. Ondanks deze verschuivingen bleef Pushed Too Far het echter zeer goed doen en is de band toch uitgegroeid tot een band waar je naar mijn mening absoluut niet naast kan in de Belgische hardcore scene.

Pushed Too Far is snelle, agressieve en straight to your face hardcore with a big fuck you attitude zoals we op hun facebookpagina lezen en dat is precies waar ik zelf zo van houd.

Binnenkort brengen ze nog een nieuwe split cd en 7" uit maar voorlopig kan je genieten van hun nieuwste clip:

http://www.youtube.com/watch?v=lDQybZRApGg

Back to Top