Warning: imagecreatefromstring(): Passed data is not in 'BMP' format in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Warning: imagecreatefromstring(): Couldn't create GD Image Stream out of Data in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

alt

Sneller dan verwacht krijg ik nog eens het genoegen om de wekelijkse clip uit te kiezen. Op zich geen probleem. Moest het kunnen zou ik jullie elke dag wel een nieuwe clip willen aanbieden.

Dit keer slaan we een ander straatje in. Geen zware metalen en mits Amaris al de nodige industrial beats, waar ik zelf ook zo van hou, op jullie heeft losgelaten… wordt het tijd om eens een echte klassieker voor te stellen.

 

*Tromgeroffel*

Depeche Mode met Feel You!

Het is misschien niet hun grootste hit maar wel een schitterend nummertje. Ik leerde het kennen dankzij de al even goede film “Gegen die Wand”. Waar je het hoofdpersonage tijdens dit nummer dronken achter het stuur ziet en uiteindelijk tegen een muur knallen (letterlijk “Gegen die wand”).  

Depeche Mode zal hier hoogst waarschijnlijk geen introductie meer nodig hebben. Het is een populaire groep die het bij meer mensen goed doet. Terwijl zij op Rock Werchter Classic staan, worden ze ook gedraaid op Shadowplay. Het is een band dat de combinatie vond om de grote meerderheid naar goede muziek te laten luisteren.

Vooral de rauwheid in het nummer vind ik heerlijk. Elke keer als ik dit nummer hoor zie ik mezelf in een donkere zaal staan, met een Duvel in de hand. Om dan als een rond te gaan draaien draaien en dansen tot ik erbij neer val. Wat een heerlijk nummer vind ik dit!

Een stukje uit de film met het bewuste nummer:

http://www.youtube.com/watch?v=hHAZnvmajQA

De officiële clip:

http://www.youtube.com/watch?v=fMkEt8WjLxI&feature=related

Back to Top