Wegens het eigenlijk geen interesse tonen in mijn omgeving wist ik niet dat er een folkfestival in mijn buurt was en dus al helemaal niet dat Omnia er speelde. Toch niet totdat ik er stomweg achterkwam omdat ik daar die namiddag moest zijn met het rode kruis. Dus ik kocht  nog vlug een ticketje en zo zou ik later die avond tussen een niet al te groot hoopje mensen staan, lekker gezellig dus, genietend van Omnia.

 

Het was een prachtig gevarieerd optreden. Wat tragere nummers afgewisseld met snellere nummers, wat rythm and poetry. De meeste nummers die gespeeld werden waren er uit hun nieuwe album Wolf Love. En om dat alles aan elkaar te weven was er ook stevige drumsolo, wat poezië, wat levenswijsheid en veel geslijm naar het publiek toe.

Het was natuurlijk niet alleen fantastisch om hen live te horen maar ook om naar te kijken waren ze geweldig. Een en al lachende gezichten op het podium, veel liefde, Sic speelde wat met zijn zwaard, Tommy speelde fluit op zijn trommelstok (?) wat danspasjes, kleertjes om lekker jaloers op te worden…

Toen het optreden gedaan was (veel te rap natuurlijk) nog vlug hun laatste cd gekocht en laten signeren door alle bandleden en ineens ook door de heer de tekenaar van de tekeningen in het boekje, Yves. Voor dit alles wil ik nog even mijn dank uitbrengen aan Nick Lodewyckx, zonder hem was dat wegens tijdsgebrek niet gelukt.

En wat hebben we nu echt geleerd na deze avond? Dat peoplz, we all have to make love in the forest (maar toch liefst niet allemaal terzelfdertijd XD).

p1100404s.jpg

Back to Top