castlefest.jpg

4 augustus is het weer zover! Dan wordt voor de zevende keer het vierdaagse middeleeuws - fantasy evenement Castlefest georganiseerd. Ook deze keer zet het Landgoed Keukenhof te Lisse (NL) haar tuinen open om de duizende fans het beste van de fantasy te geven. Dit jaar opent Castlefest zijn deuren voor het eerst donderdagavond met een groot concert van Corvus Corax!

Wat zou Castlefest zijn zonder muziek?!

Internationale groepen als OMNIA en Faun zakken speciaal af naar onze Lage Landen om voor jullie het beste van zichzelf. Andere namen op de buhne zijn o.a. Embrun, Lisa Cuthbert, World of StoneNuraghi en Keruna. Op de vier gekende stages; de Forest stage, de Village stage, de Folk stage en de Medieval stage kunt u naast de opgesomde namen nog verschillende andere groepen het beste van zichzelf te geven voor jou.

Naast muziek is er zoals elk jaar Balfolk dat steeds verrassend uit de hoek komt, want samen met gelijkgestemden dansen op fantastische ritmes van het podium dat is pure magie!

Castlefest 2011 heeft naast de verschillende markten en entertainment nog een nieuwe uitdaging voor de bezoekers: meespelen in een open fantasy verhaal in het LARPdorp.

Kaarten in voorverkoop zijn verkrijgbaar op www.4tickets.nl, maar ook aan de kassa kan je nog steeds een kaartje kopen.

Vergeet dus niet dat Castlefest dit jaar z'n deuren opent op dondag 4 augustus en dit vanaf 17:30 tot 22:00. De vrijdag kan je vanaf 11:00 de tuinen in de zaterdag en zondag reeds vanaf 10:00.


Meer informatie op deze site:

http://www.castlefest.com

castlefest20logo.jpg

Back to Top