dranouter.jpg

De eerste namen voor Dranouter 2013 sijpelen door!

Ben je fan van de Vlaamse film “The Broken Circle Breakdown” en vind je de muziek prachtig, dan koop je best tickets voor het Dranouter folkfestival! Enkel en alleen op Dranouter Folkfestival zal de band met o.a. Veerle Baetens en Johan Heldenberg neerstrijken om de muziek in al z'n glorie te spelen!

Ook de Europese cowboy Arno zakt af naar Dranouter dit jaar. Na een succesvolle vorige editie wilde deze zanger niet ontbreken op het Dranouterse podium. Hij zal o.a. nummers spelen uit het album “Future Vintage” naast zijn bekende hits.

Een derde naam die reeds bekend is gemaakt, is de Fanfara Tirana featuring Transglobal Underground. De mix van Balkan muziek met de Britse beats zal zeker voor vuurwerk zorgen in het West-Vlaamse Dranouter!

De Nieuwe Snaar klimt voor een laatste keer op het Dranouterse podium tijdens hun afscheidstournee. Ze konden deze gelegenheid niet laten schieten aangezien ze reeds van in het prille begin mee het Folkfestival groot gebracht hebben!

Andere namen zijn: The Moorings, Roosbeef, Polk, Keston Cobblers’ Club, Tsuumi Sound System, Ahab, Amatorski, June Tabor & The Oysterband, Shantel & Bucovina Orkestar.

Eva De Roovere & Marc De Maeseneer doen een opmerkelijke oproep naar muzikanten! Ze zoeken muzikanten uit alle windstreken om een band op te richten die een mix speelt van pop, wereldmuziek en folk, dit voorzien van dansbare ritmes en opzwepende beats!

Meer info vind je op de website van het Folkfestival Dranouter: www.festivaldranouter.be

Back to Top