altEen 2de hoofdstuk van het Nightwish verhaal kent vandaag zijn einde. Nightwish en Anette Olzon hebben beslist elks een andere weg in te slaan. Ze doen dit met wederzijds begrip, toestemming en is het beste voor iedereen..

De afgelopen tijd is het meer en meer duidelijk geworden dat de richting en de noden van de band in conflict waren met elkaar. En dit leidde tot een breuk die niet meer gerepareerd kon worden.
Nightwish heeft echter geen plannen om toekomstige reeds geplande shows te annuleren. Als tijdelijke oplossing is er gekozen voor een step-in zangeres vanaf 1 oktober in Seattle. Haar naam is Floor Jansen van Nederland (ex-AFTER FOREVER, REVAMP). En ze is zo goed geweest om  Anette's plaats in te nemen  en Nighwish te helpen de ”Imaginaerum” world tour af te maken.
We zijn allemaal erg toegewijd om deze reis tot een goed einde te brengen. En we zijn er zeker van dat dit tot een goede toekomst voor iedereen zal leiden. We blijven enthousiast over de komende avonturen en we zijn er enorm trots van de 2 albums en de vele fantastische shows die we samen gedeeld hebben.Back to Top