Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/osembed/library/ostraining/embera/Lib/Embera/Providers/Twitter.php on line 35

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 21 in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/osembed/library/ostraining/embera/Lib/Embera/Providers/Twitter.php on line 29

alt

Op 22 September 2012 kwam na lang wachten en veel geplaag van de band (vooral van Andie’s kant) eindelijk de eerste videoclip, “Until we’re dead”,  van Overworld uit.

Overworld is een alternatieve metal band uit Stockholm, Zweden. Ze zijn pas in 2011 samen gekomen maar toch zijn ze niet nieuw op vlak van de muziekscène. Voor Overworld speelden sommigen van hen al in Still Echo en Kyrielle. Overworld bestaat uit Endigo (zang), Nikke (guitaar), Lynx (bass), Andie (drum) en Kaz (guitaar).

Ze zijn explosief en hebben een nieuwe kijk op de rock / metal genres. Zelf noemen ze hun muziek “adrenaline rock ‘n’ roll metal”.

Bovendien houden ze nauw contact met hun fans op facebook en twitter.

Hun debuut EP, “Perfect Anomaly” werd digitaal uitgebracht in Mei van dit jaar uit en klom onmiddellijk naar de top van iTunes in Zweden .

De lang verwachte clip:

Hun facebook pagina:

http://www.facebook.com/#!/officialoverworld

Natuurlijk vind je Overworld ook op twitter.

https://twitter.com/overworldband

Voel je je geroepen als fan kan je altijd bij Overworld Force terecht. Je kan het vergelijken met een online fanclub en wordt ook wel degelijk in het oog gehouden door de leden van Overworld zelf. Zo ook komt Andie regelmatig eens een kijkje nemen en laat dan wel eens wat zottigheid achter.

http://www.facebook.com/#!/groups/389884084370005/

Back to Top