In the year of our lord 2010 bestaat Graspop Metal Meeting 15 jaar. Met een groot feestje als gevolg, interessante groepen, hopelijk veel interessante bezoekers en massa's bier!


Graspop Metal Meeting is dit jaar 15 zomers jong, vijftien jaar als een metalfestival weliswaar, want voordat Graspop een metal meeting werd was het gewoon een soort jeugdbewegingsfestivalletje. Maar dat kleine festivalletje werd groter en uiteindelijk kwam er een samenwerking tussen graspop en biebob. En zo geschiede het, graspop werd een metal meeting en zijn we daar niet allemaal heel dankbaar voor?

Elk jaar lokt Graspop tienduizenden bezoekers en is daarmee één van de grootste metalfestivals in Europa. Samen met Wacken en Metalcamp brengt graspop metal in de lucht, letterlijk dan vooral. Het heeft al veel groepen mogen ontvangen die groot zijn en worden, nationaal maar nog meer internationaal. Iron Maiden, Motörhead, Aerosmith, Judas Priest en nog vele anderen hebben ons al meermaals laten headbangen. Veel bier, weinig slaap, vettig eten, bangelijke muziek, toffe kraampjes en meestal heerlijk weer, wat wilt een metalhead nog meer?

Ook dit jaar belooft het een knaller te worden! Natuurlijk laten de organisatoren van een groot metalfestival de vijftiende verjaardag niet voorbij schieten. Er staan alleen maar bangelijke namen op het programma, met de groten Aerosmith, Kiss en Soulfly. Maar ook groepen als motorhead, Hatebreed, slayer, korpiklaani, Saxon, Immortal en ga zo maar door. Ik voorzie dat het een knalfeestje wordt!

Meer info vind je natuurlijk op de site van graspop: www.graspop.be

I command you to all bang your heads and be present at Graspop Metal Meeting!


(Source:http://www.festivalinfo.nl/img/upload/Graspop.gif)


Back to Top