alt

Op Pinkstermaandag 28 mei komt niemand minder dan Metallica naar Werchter Boutique in het Festivalpark in Werchter. Dit is het enige concert van Metallica in de Benelux deze zomer.
Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van The Black Album, zal Metallica dit album integraal live brengen.


Dit ruim 2 uur durende concert zal aangevuld worden met allerlei klassiekers uit hun brede catalogus. Naast hits zoals ‘’Enter Sandman’’, ‘’Sad But True’’ en ‘’Nothing Else Matters’’ vanop The Black Album mogen we ons dus ook verheugen op klassiekers als ‘’Master Of Puppets’’, ‘’One’’ en ‘’Seek and Destroy’’.


Op Pinkstermaandag 28 mei komt Metallica natuurlijk niet alleen naar het Festivalpark in Werchter. In overleg tussen Metallica en Werchter Boutique werden nog 5 andere stevige bands uitgenodigd en dit zijn niet van de minste.
Zo speelt Soundgarden voor het eerst sinds hun split in 1997 in ons landje. De band rond boegbeeld Chris Cornell kennen we van hits als ‘’Spoonman’’ en ‘’Black Hole Sun’’. Samen met ‘’Alice In Chains’’, ‘’Nirvana’’ en ‘’Pearl Jam’’ werden ze in de jaren negentig beschouwd als een van de grote 4 grungebands.

Naast Soundgarden zullen ook Mastodon (die vorig jaar nog een bom van een plaat hebben uitgebracht met het album The Hunter), onze nationale trots Channel Zero,  de Fransen van Gojira en de mysterieuze Zweedse band Ghost op Werchter Boutique spelen.

De deuren van het Festivalpark gaan om 12u ’s middags open en tickets kosten 75€. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar in uw dichtstbijzijnde fnac of free record shop en meer informatie over het festival kunt u vinden op de site http://www.werchterboutique.be/.

Line-up:

13:00 - 13:45 http://ghost-official.com/
14:15 - 15:05 http://www.gojira-music.com/
15:40 - 16:40 http://www.channel-zero.be/
17:20 - 18:20 http://www.mastodonrocks.com/
19:00 - 20:15 http://www.soundgardenworld.com/
21:00 - 23:15 http://www.metallica.com/

Om jullie alvast warm te maken en om aan te tonen dat Metallica live tegenwoordig nog altijd even sterk is kunt u genieten van onderstaand voorsmaakje.


Back to Top