alex1_100315.jpgHet is weer zover! De jaarlijkse hoogmis van zware gitaren komt er weer aan! En dit al voor de 2de keer. net zoals vorig jaar zal Darkview De Zwaarste Lijst uitvoerig bespreken. Op paasmaandag komt Alex Agnew himself de gebouwen van StuBru onveilig maken met 60 beenharde metalplaten en een heel leger headbangende, bierzuipende metalfans. De lijst word door jullie samengesteld. Er kan gestemd worden op de site van studio brussel en jullie kunnen jullie favoriete top 3 doorsturen om kans te maken om je gewicht in cd's te winnen. Dus hoe zwaarder je bent hoe meer cd's je wint!

Siska van studio brussel had de eer  Alex Agnew himself interviewen. Hij kwam live op de radio meer uitleg geven over het hoe en wanneer van De zwaarste lijst. Dit gebeurde op zijn eigen Alex-manier. Om je gewicht in cd's te winnen moet je een schiftingsvraag beantwoorden. Alex gaat "paashaas" grunten en je moet raden hoeveel decibel hij daarmee voortbrengt. het livefragment valt hieronder te beluisteren. go siska grunting schoeters!

Het is al de 2de keer dat De Zwaarste Lijst word georganiseerd en tevens ook de 2de keer dat wij hem onder de aandacht mogen brengen. vorig jaar was DZL enorm populair en al vroeg schoten de chatrooms uit de grond waar half metallend vlaanderen zich verzamelde. Dit jaar gaan wij ook een poging doen om het event (semi)live te coveren. hoe we dat gaan doen zijn we nog aan het onderzoeken. maar vast stat dat het een zalige hoogdag word voor iedere metalliefhebber. Keep those horns up!

 

 

meer info vind je hier: http://www.stubru.be/dezwaarstelijst

 

Back to Top