altDe affiche van Groezrock 2012 is compleet ! Het lijkt weer een fantastische editie te worden met bekende headliners zoals de oude rotten van Rancid en Lagwagon op zaterdag 28 april en Refused en Billy Talent op zondag 29 april.

Naar goede gewoonte is de line-up weer een leuke mix van hardcore, punk en alles daar rond. Jawel, met Reel Big Fish op de affiche komt er zelfs ska aan te pas !

Fans van het hardere genre kunnen zich onder meer verlekkeren aan Parkway Drive, The Dillinger Escape Plan, Heaven Shall Burn, Evergreen Terrace en The Ghost Inside op zaterdag. En vinden hun gading in Thrice, Unearth, Terror, The Bronx en vele anderen op zondag.

Voor de punkrockers onder ons kan deze editie van Groezrock zeker en vast ook niet verkeerd lopen. Met namen zoals Yellowcard, Heideroosjes, Bouncing Souls, Anti-Flag, Rancid en Lagwagon heb je zowiezo al meer dan je misschien had durven dromen en dan heb ik nog niet eens vermeld dat ook Simple Plan, Zebrahead en the MxPx All Stars op de affiche staan. Deze laatste band is niet MxPx zoals we ze normaal kennen, maar is een speciale formatie met onder meer Kris Roe van The Ataris op de gitaar en Chris Wilson van The Summer Obsession is de drummer van dienst.

Heideroosjes zou ik er toch ook nog even willen uitpikken. De band heeft in september aangekondigd dat ze er de brui aan geven na 22 jaar dus is het vast en zeker de moeite waard om deze mannen nog eens een laatste keer te zien.

Nieuw dit jaar is ook de 'Acoustic' stage. Daar vind je akoestische sets van onder meer Face Tomorrow, Yellowcard, The Bouncing Souls en Anti-Flag terug. Benieuwd of dit zal aanslaan bij de fans, ik ga vast en zeker een kijkje nemen !

Voor verdere info, tickets en de complete line-up kan je altijd terecht op www.groezrock.be

{jcomments on}

Back to Top