alt

Het is weer bloedheet sinds zondag, de zon brandt ongenadig hard. Niemand weet hoe het zweten te stoppen en de Benelux kreunt onder temperaturen van 30°C of meer.  Van alle bevolkingsgroepen hebben wij het het lastigst! Al die zwarte bandshirts en lange zwarte rokken en korsetten laten het nog dubbel zo warm voelen. Nu vraag je je af hoe goth's en metalheads zich moeten verfrissen? Wel, we hebben er eerder al eens over geschreven, maar de tips gelden nog steeds!

Natuurlijk heb ik niet stil gezeten en naar aanleiding van de hittegolf beschreven in het bovenstaand artikel heb ik in de loop van het jaar nieuwe manieren bedacht om je fris te houden. Wie de airwick spuitbussen gebruikt zal hier het meest mee gebaat zijn. Eens je deze hebt opgebruikt, moet je de spuitbussen zo goed mogelijk uitspoelen, vullen met fris water en in de koudste lade leggen van je ijskast (bij moderne frigo's is je onderste bak het koudste). Na een dag koelen kan je heerlijk koud water op je armen, benen en eventueel bovenlichaam "spritsen" . Doordat de airwick spuitbus zo is gebouwd komt er alleen een nevel vrij die heerlijk verfrist maar je niet kletsnat maakt.

Volgens het weerbericht kan je je vanavond ook afkoelen door gewoon in de regen te staan. Er worden stortbuien, wolkbreuken, zeer hevig onweer  en hevige windstoten voorspeld. Let wel op voor je hoofd want er zal ook dikke hagel tussen zitten!

Wie nog tips heeft om zich fris te houden mag deze met iedereen delen in reacties op ons artikel! Hierbij de oproep om zo veel mogelijk tips te geven!{jcomments on}

Back to Top