Jawel! Graspop heeft de allereerste informatie vrijgegeven voor een spetterende editie GMM 2011. Het lijkt wel de aftrap van een nieuw festival seizoen, met de eerste druppels gegevens over zowel Graspop, Female metal voices fest en Werchter. Waarvan mijn interesse hoofdzakelijk uitgaat naar de eerste twee. Graspop is er dit jaar weer als één van de eerste grote festivals. Het feest gaat door op 24,25 en 26 juni wederom op de wei vlakbij Boerentang.

 

graspop.jpgDe voorverkoop start op 8 December via ProximusGoForMusic en de tickets zijn hetzelfde geprijst als vorig jaar. 146 euro voor een combi en 76 euro voor een dagticket. Mensen met een combiticket mogen gratis de camping op vanaf donderdag om 16u, en parkeren ook gratis op de weekendparking.

Drank en eten worden betaald met Graspopmunten, die je kan kopen aan de muntautomaten op het festival. Een Graspopmunt kost voortaan 2,50 euro. "Deze prijsstijging was noodzakelijk omdat enerzijds de kostprijs van het bier en de frisdranken duurder is geworden, en anderzijds het artiestenbudget en de logistieke kosten elk jaar blijven toenemen," zegt de organisatie.

Je kan de munten ook voor 2,25 euro in voorverkoop kopen in boozebags. Een boozebag van 22 munten kost 50 euro, en is enkel beschikbaar in voorverkoop tot 1 mei (of tot uitverkocht) in de vorm van vouchers.

Meer informatie uiteraart op graspop.be

UPDATE: de eerste naam van graspop is vrijgegeven. En niet de minste. Slipknot sluit graspop af op 26 juni. En het zal hun enigste show zijn in de benelux!

2de UPDATE: Ozzy Osbourne, scorpions en judas priest zijn aan de linup toegevoegd. Een paar andere blijven hardnekkig circuleren.

3de update!: Volbeat, iced earth, epica, parkway drive, arch enemy, moonspell, the damned things, masters of reality, heaven shall burn, sepultura,
angelswitch, amorphis, soilwork, the black dahlia murder, revoker, electric wizard, adept, spiritual beggars, terror, while she sleeps

Voorverkoop start vandaag!!!

 

meer namen morgen, blijf DarkView checken!

Back to Top