Warning: imagecreatefromstring(): Data is not in a recognized format in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Alter Bridge + Halestorm

Het wordt eens tijd voor onvervalste en pure hardrock in de vorm van Alter Bridge. Zanger Miles Kennedy is ook bekend van het soloproject van Slash. Nu dat de wereldtour van laatstgenoemde artiest stilaan ten einde loopt, is het tijd om eens wat meer aandacht aan zijn eigen band. Dit doet de band meteen in een europese tournee springen waarbij ze ons sympathiek belgenlandje zeker niet uit het oog verliezen.

Alter Bridge hebben al bewezen dat ze live wat potten kunnen breken, zeker als je hun live-dvd uit 2012 bekijkt. Ze worden hierbij geruggesteund door de familie Halestorm, drummer en zangeres zijn broer en zus. Deze zorgen altijd voor een pote rauwe hardrock. Hardrock met een zangeres? Jawel! dit komt u niet zo vaak tegen maar ze bestaan wel degelijk. Hierbij kijken we zeker uit naar Love Bites (So Do I) die een grammy-award heeft gewonnen voor beste hardrock-performance. Ook met hun recentste album "The Strange Case Of..." onder de arm belooft dit weer een sterk hardrockavondje te worden.

 

Back to Top