altWie niet de laatste jaren onder een steen woonde zal ondertussen wel al gemerkt hebben dat Steak Number Eight uitgegroeid is tot één van de toonaangevende bands binnen de Belgische post-metal scene. Ze zijn niet langer meer “slechts” dat groepje jonge gasten die eens de Humo rock-rally hebben gewonnen. Ze staan inmiddels gekend voor hun goeie live-optredens en sterke platen. Onlangs waren ze nog te zien in Ieper op Ieperfest maar nu kan je ze terug aanschouwen in het JOC Ieper op 28 september. Ze komen er niet alleen hoor maar in gezelschap van Hive Destruction (met ex-leden van Amenra en Liar) en the Donkey Shot.

Tickets in VVK kosten slechts 6 euro dus het zou wel een beetje een schande zijn moest u dit missen nietwaar? Hij is nog niet begonnen maar u kunt binnenkort meer info vernemen op de eventpagina: https://www.facebook.com/events/516560415076118/?fref=ts

 

De deuren gaan open om 20u en indien u meer informatie wenst neemt u het best contact op met JOC Ieper op hun facebookpagina https://www.facebook.com/jocieper8900?fref=ts.

Back to Top