altLiefhebbers van mierzoete glam of gothic metal opgelet, op 23 september lopen jullie best met een grote boog om Oostende heen, beter nog : graaf snel een schuilkelder en verstop je daar want dan passeert de Europsychosis tour door Oostende. Niemand minder dan de momentele slamgoden Katalepsy komen uit het verre Rusland om systematisch wat hoofdjes in te slaan.

 

Als jullie weer uit jullie schuilkelders komen bestaat de kans wel dat het enige wat nog over zal blijven van wat ooit de mensheid was enkele bloederige hoopjes pulp zal zijn. Indien je langs Oostende moet passeren om je schuilkelder te bereiken ontwijk je best het OHK en zorg er vooral voor dat je geen 10 euro op zak hebt want anders zit de kans er dik in dat je naar binnen wordt gezogen.


Mensen die graag op de frontlinie staan of gewoon fans zijn van Katalepsy (ru), Pighead(ger) en Carnal Decay(ch) komen gewoon af op 23 september naar het OHK ( christinastraat 113) in Oostende. Inkom zal 10 euro bedragen. De deuren gaan open om 20u.

Indien u meer vragen hebt neem je het best contact op met backstage bunker op hun facebookpagina https://www.facebook.com/BackstageBunker.

Back to Top