alt

The Christmas Ball Festivals

Als het van onze Duitse vrienden afhangt, vieren we Kerst niet met de typische kerstliedjes maar met zware elektronische beats. Dit jaar vieren zij hun vijfde verjaardag en nodigden een aantal kleppers uit binnen het industriële genre. Namen met een naklank en die iedere liefhebber wel eens moet gezien hebben.

Als headliner staat onze Belgische trots Front 242 geprogrammeerd. Ook internationale acts zoals de Noren van Combichrist en natuurlijk mag ook het Mexicaanse duo van Hocico niet ontbreken. Internationaal in Duitsland en landgenoten van ons zijn The Klinik die ook op de affiche staan. En dan nog de Duitse Electro-pop band Solitary Experiments. 

In 2010 slaagden zij erin om één van de grootste kerst-evenementen te organiseren binnen de elektronische scene. Dit festival start op 26/12 en houdt plaats op diverse locatie's in Duitsland.

26.12.2011 – Hanover / Capitol
27.12.2011 – Cologne / Theater am Tanzbrunnen
28.12.2011 – Neu-Isenburg / Hugenottenhalle (NEW TO THE SERIES)
29.12.2011 – Berlin / Huxley’s Neue Welt

(Deuren: 17:30, Begin: 19:30)

Sommige locatie's zijn misschien wat ver maar het is zeker te doen om naar Keulen te trekken. Vanuit Brussel sta je op een kleine twee uur in Keulen en het is een mooie wandeling richting de Tanzbrunnen. De Tanzbrunnen zullen zeker wel bekend in de oren klinken mits er hier ieder jaar het Amphifestival wordt georganiseerd. De andere locatie's zijn verder maar naast het festival misschien ook de ideale moment op deze steden eens te bezoeken.  

Meer info kunnen jullie vinden op hun website:

www.christmasball-festival.de
www.protain.de

 alt

Back to Top