Warning: imagecreatefromstring(): Empty string or invalid image in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Op nieuwjaar heeft DJ WMS zijn laatste set gedraaid op Vampireparty - The New Year's edition . Heel wat mensen vinden dat een doodzonde, want momenteel gaat er een petitie rond op Facebook, Netlog en Vampirefreaks. Als de petitie 250 handtekeningen haalt word DJ WMS resident dj op de Vampire Party.

 

DJ WMSDJ WMS is begonnen als dj bij The darkest night. Een party die niet zo heel lang bestaan heeft maar toch populair was. Hij heeft het uiteindelijk geschopt tot resident dj op Beatnation met enkele guestsessions op The Vampire Party. Uiteindelijk is WMS zelfs in de dj pool van DUC geraakt.

Hij is één van de populairste dj's van Belgie met een leger zwartdragende fans. Dat merk je wel doordat de petitie druk werd rondgestuurd op de sociale netwerken. Toen ondergetekende de petitie voor het eerst zag waren er al reeds 144 handtekeningen. Ondertussen zijn we de 250 grens gepasseerd en heeft DJ WMS aangekondigd resident dj te worden van de VP(Vampire Party).  Zijn eerste "out of retirement" optreden staat gepland voor 13 februari. Allen daarheen!

Amaris

Back to Top