Op 4 februari 2011 wordt de 2e editie georganiseerd van nocturna XXL. Opnieuw in het gildenhuis St-Denijs-Westrem. En vanwege het gigantische succes de vorige keer legt de organisatie  opnieuw een partybus in (de zaal ligt een eindje van het centrum van Gent).

Deze bus zal pendelen tussen station Gent st-pieters en het gildenhuis. Het maximum van de aantal aanwezigen op maximum van 350 bezoekers(om het aangenaam voor iedereen te houden). Wanneer het aantal van 350 overschreden wordt zullen ze mensen aan de ingang vragen een poosje te wachten (tot het aantal in de zaal wat geminderd is). Wil je zekerheid is het dus wel belangrijk zeer vroeg te komen(de VVK is intussen afgesloten).flyersmall.jpg

Concept

Dit gaat hetzelfde zijn als een nocturna @ rector, alleen is hier alles veel groter opgevat. Licht en lasershow (en die zal gerust kunnen evenaren met een discotheek) wordt de grootste die nocturna ooit heeft gebracht. De grootste van elke cyber/electro/goth fuif in Europa. En heel wat decoratie, sommige massief groot. DJ's: de meest populaire van nocturna. Alle registers worden opengetrokken.. En de zaal: wel, die is zeker 4 of 5 maal groter dan de rector. Plaats genoeg op de dansvloer dus. We voorzien ook danspodia voor dansers.

Wanneer & waar

De eerste editie van Nocturna XXL zal plaats vinden op 4 februari 2011 in het Gildenhuis te Sint-Denijs-Westrem. Dit is een heel eind buiten het centrum van onze vertrouwde Nocturnaomgeving, maar er is een passend antwoord verzonnen in de vorm van een Partybus.
Deze GRATIS partybus zal een brug vormen tussen het station Gent Sint-Pieters en het Gildenhuis.
De eerste bus zal vertrekken in Gent om 21u15. Deze zal pendelen tot 0u30 en terug vertrekken om 4u30.

Inkom

De inkom is 8€ aan de kassa!

Back to Top