Warning: imagecreatefromstring(): Empty string or invalid image in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

Vanavond is het nocturna XXL. En dit belooft het grootste event te worden wat ze ooit deden. Zowel qua organisatie als bezoekers denkt organisator Sven(the buzz on the street is very positive). Veel mensen kijken hier naar uit.  Een nieuw tijdperk voor nocturna breekt aan. Het tijdperk van nocturna XXL. Een tijdperk waarin hij zal proberen voortdurend te evolueren en verbazen. In de nieuwe zaal zijn de limieten bijna onbeperkt....

Er is reeds een nieuwe deco en het is zo mooi. Om van te smullen. Het team van Nocturna  gaat dingen doen die nog nooit in de electro/industrial/gothic scene vertoond zijn. Effecten die je normaal enkel vindt op mega grote fuiven zoals sensation.

 Waarschuwing vooraf:  de radioactiviteits-niveau's gemeten in de zaal bereikten hoge waarden... Neveneffecten van deze hoge straling zijn het zien van felle kleuren en bizarre vormen die weer vervagen tot andere hypnotiserende vormen. Beste behandeling is: fun maken, dansen en socializen. In de morgen is alles voorbij en heb je hoogstens een lichte tot zware hoofdpijn. Dat is alhoewel eerder te wijten aan de hoeveelheid en het type vloeistoffen geconsumeerd.

 Nog even praktische info op een rij:

Bussen;

Vertrekken aan Gent-St Pieters. Kom samen in de grote hal en vindt de medewerker met een bordje van xxl. Hij zal jullie begeleiden naar de bus.

Bus vertrekt ong deze uren;

 21u45, 22u30, 23u15 en 0u. Het zou mooi zijn als de aankomst in het station gespreid verloopt.

 Tegen het einde rijden de bus terug naar St-Pieters op deze tijden;

'3u45, 4u35, 5u15 en 6u

VVK:

 Wie een ticketje reeds betaald heeft, heeft een bevestigingsmail gekregen. Er is nog 2,5 dag tijd om de VVK te regelen wie dat wenst. U moet gewoon aan de kassa je naam zeggen en dan zoekt onze crew uw naam tussen de lijst.

Nocturna XXL

Back to Top