Het eerste wat te zeggen is dat het extreem warm was! Er was weliswaar wel airco, maar die zuigt z'n lucht aan van buiten. En als het buiten dan al zo warm is? Ook met 160 bezoekers en zulke temperaturen kan je niet verwachten er nog een frigo van te maken, dan kan je enkel aan damage-control doen en de schade (warmte) proberen beperken. Alhoewel onderaan de blazers kon je ook verfrissing zoeken, je moet het exacte plekje een beetje weten zijn.

Vorige maand hadden we ook al zo een bezoekersaantal; en dat in de examens! Normaal zijn dat rustige periodes, dat beloofd dus voor na de examens. Ben alvast benieuwd. Noc xxl zou best wel 's net op tijd kunnen komen om de druk een beetje van de ketel (de zaal dus) te nemen. De voorverkoop voor dit event staat trouwens online op www.nocturna-xxl.be Tot 13 september kan inkom gereserveerd worden, op de site staat exact dit in z'n werk gaat.

Erg warm dus en veel volk zat op straat; het was daar een enorm gezellige bedoening, maar naarmate de top 100 vorderde, het afkoelde en het volk terug binnen kwam vulde de dansvloer zich stevig. Feestje is volle kot blijven doorgaan tot 6u30. Noc begint een reputatie op te bouwen van een feestje dat erg lang doorgaat :) Zijn we niet rouwig om :p

Alleszins: ik heb zeer goede reacties gehoord op deze top 100 en dat is het voornaamste wat telt niet waar? De top 100 kan je vinden tussen de playlists. Binnen een paar dagen mag je weer een pak foto's online verwachten.

Back to Top