Verslagje:

Als ik eerlijk ben moet k toegeven dat ik wel wat schrik voor deze editie had; examens en terrasjesweer. Dodelijke combinaties. Maar er waren 160 bezoekers. Blijkbaar zijn we een van de weinige fuiven die je zelfs in examentijd niet wil missen.

Natuurlijk geeft dat wat extra warmte, gelukkig is er airco op zo'n momenten maar zelfs die kon niet volledige verfrissing brengen. Toch wel tijd voor noc xxl zou k zeggen (minder dicht op elkaar en een hoge zaal zullen de warmte wel flink onder controle houden).

De sfeer die er hing weliswaar kon je bijna proeven en was een beetje magisch. We hebben heel wat goeie comments daarover gehad, en k weet ook niet hoe we het doen, maar blijkbaar is dat ons grote pluspunt. Gaan we zeker aan verder bouwen als we daar nog aan kunnen werken.

We hadden ook wel een lastig persoontje die tegen heel wat mensen moest aanstoten en botsen (en dan zich niet excuseren). Toen k de eerste persoon hoorde klagen bleek dat er nog mensen waren.

Ik kan het nie genoeg zeggen he mensen, kom dat aub zo snel mogelijk zeggen!!! Niet twijfelen! We nemen dat zeer ernstig; sfeer is alles en je helpt ons daar enorm mee. Na 1 klacht geef k een waarschuwing en als dat niet betert vliegt zo iemand eruit. En aangezien er toch al een paar mensen waren hebben we maar de waarschuwing geskipt en ineens naar buiten begeleid. Er is een ethische code, ik eis beleefdheid en respect voor iedereen, maar we kunnen niet alles zien en overal zijn; daar heb ik jullie hulp voor nodig. Bovendien sociaal contact, feedback en voeling met ons publiek is even belangrijk.

Blijkbaar had ie toch verwacht z'n entreegeld terug te krijgen. En omdat dit een kleurling was en ik geen discriminatie klacht wou krijgen vroegen we hem of ie er liever politie daarbij had? Daar stond ie op; maar hij slaagde erin zelfs die enorm te irriteren (kon geen Vlaams en de agenten weigerden Frans te praten: gna gna gna), 1 combi werden er 2 en k denk dat ie op het nippertje ontsnapt is aan een aanhouding. Tja, hij vroeg zelf om politie...

We hebben opnieuw zalig mooie foto's en die mag je over een paar daagjes online verwachten.

Random news:

- Omdat we nu ook ons op andere genres (hardcore/hardstyle) zijn gaan gooien hebben we een naam vd overkoepelende organisatie gekozen: industriegebiet. Het logo staat nu ook op de flyers.

- Heel wat vraagjes over noc xxl; hoe zit da met de vvk (komt vanaf begin juli op de site), waar vertrekt die partybus (Gent St-pieters en om de 3 kwartier of zo). Alles op zen tijd, dit wordt allemaal nog heel duidelijk via nocturnaparty.com en nocturna-xxl gecommuniceerd.

-  We krijgen nogal wat vragen in de stijl van: moet je echt zoveel mensen uitnodigen/reclame maken? Miss is het een beetje overkill. Maar het is het ook een missie om wat meer mensen deze prachtige muziek te leren kennen. Zelfs met veel reclame is het aantal 'nieuwelingen' nog steeds maar 10 a 15%. Het behoedt de fuif van achteruitgaan (wat k al een paar andere fuiven zien doen heb). Uiteindelijk stopt iedereen ooit met uitgaan. En dat willen we niet met noc denk ik?

De echte fans passen zich uiteindelijk wel aan ons aan. Rest blijft maar weg. En het zal iets meer respect kweken voor ons. Tonen dat we er echt staan. Terug een grote en fiere scene vormen (die opkomt voor elkaar). Uiteindelijk is iedereen erin gerold met 1 fuif toch? En de slechte elementen verwijderen we met jullie hulp erg snel.

Back to Top