ReVampMidden oktober raakte bekent dat de zangeres van het gesplitte After Forever niet was blijven stilzitten en ondertussen een nieuw project uit de grond aan het stampen was. ReVamp was geboren en het duurde niet lang of het gonsde overal van het nieuws. De sound lijkt na de release van een homerecorded sample terug de symphonic metal kant op te gaan. Maar we zijn hier voorzichtig mee omdat het om een demo gaat.

Naast Floor Jansen zijn er een hoop andere mensen mee in het project gestapt. de band ziet er als volgt uit: Floor Jansen-Vocals( ex-After Foreve),Waldemar Sorychta-Gitaar(Grip Inc) en Joost van den Broek( ex-After Forever) die de keyboards zal bedienen.

Revamp heeft bij Nuclear Blast Records getekend en naar alle verwachting komt het album op 4 juni uit. Alvast kunnen wij nu al zeggen dat ReVamp een mooie toekomst te gemoed gaat met vele optredens. Want niet lang geleden zijn de eerste namen van Metal Female Voices Fest bekent gemaakt en dit wil zeggen dat ReVamp naar België komt! Ook kunnen wij al een blik werpen op de volledige tracklist van het album.

Voor wie niet kan wachten op MFVF kan ReVamp steunen op hun aller eerste optreden ooit. ze spelen op het bevrijdingsfestival in Zwolle. Je zal er wel vroeg moeten bijzijn want ze beginnen al om kwart voor 2 smiddags. Floor belooft dat het een special gig zal worden!

 

Floor

 1. Here's my Hell
 2. Head up High
 3. Sweet Curse
 4. Million
 5. In Sickness 'Till Death Do Us Part: All Goodbyes Are Said
 6. Break
 7. In Sickness 'Till Death Do Us Part: Disdain
 8. In Sickness 'Till Death Do Us Part: Disgraced
 9. Fast Forward
 10. Kill Me With Silence
 11. The Trial of Monsters
 12. Under My Skin
 13. I Lost Myself
 14. No Honey for the Damned (bonus)

 

 

 

Meer informatie is te vinden op hun officiele site: Revamp Music
Je kan ook met Floor zelf spreken of met een van de bandleden op hun Facebook Page

Back to Top