amarillysDj Amarilys draait al zeer lang mee in de industrial party scene. Maar nu kondigt ze haar (tijdelijke)exit aan. De voorlopig laatste party van Amarillys word de Vampire party op 13 oktober Aanstaande.Ooit begonnen als kleine dj in lokale fuiven vervoegde ze zich bij nocturna party in 2004 waar ze na een aantal jaar  al snel resident dj werd. Met iedere fuif groeide haar bekendheid. Met recht en rede, want ze zorgt iedere keer voor drukbezochte dansvloeren. Amarillys draaide ook op zowat elke editie van nocturna XXL en na zeker 2 jaar resident van nocturna maakte ze haar overstap naar VP als guest dj. En later werkte ze zich op als  Resident. Tesamen met de geboorte van Nocturna XXL en haar introductie als VP guest nam de dj carrière ook een internationale vlucht. Met gig's in Spanje en Nederland.

Aan dit alles komt nu een voorlopig einde. Een maand geleden had zij reeds aangekondigd nog voor het nieuwe jaar naar Dublin te verhuizen. Nu heeft zij ook haar laatste gig aangekondigd.

Als je DJ Amarillys dit jaar nog wilt horen schrijf dan maar deze zaterdag in je agenda en trek je partymuts op. Ze belooft alvast er voor een laatste keer een stevige party van te maken. Voor wie zaterdag mis komt er volgend jaar voor de zomer nog 1 keer terug als dj op Vampire party Live.


alt

Back to Top