altFilm: Gothic & Lolita Psycho

Een verslag over deze film kan ik jullie nog niet bieden maar ik vond het toch al de moeite waard om het hier online te plaatsen.

Gothic & Lolita Psycho is een Japanse film die geregisseerd werd door Go Ohara. Deze film werd vertoond op het Internationale Tokyo film festival eind 2010.

Afgaande van de fragmenten die ik zag en de mensen die eraan meewerkten, mag je je verwachten aan een typische Japanse film. Veel gore, veel bloed en weinig verhaal.

Het verhaal gaat over Yuki. Een meisje dat op jonge leeftijd haar moeder verliest die door speciale figuren vermoord werd. Yuki groeit op en wil de moordenaars van haar moeder vermoorden. In Lolita outfit trekt ze ten strijde en vermoordt haar moordenaars met haar paraplu (een multifunctioneel exemplaar dat je niet alleen tegen de regen beschermt maar tevens ook een soort van zwaard is en een heus vuurwapen).  

Weetjes: De speciale effecten werden gemaakt door Yoshihiro Nishimura die bv ook zorgde voor de speciale effecten in Tokye Gore Police (je weet dus waar je je aan kan verwachten).De trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-nXwlTxsJeg

Officiële website: http://gothloli.united-ent.com/index2.html

Back to Top