alt

Dankzij onvoorziene omstandigheden moest ik helaas de vrijdag van dit geweldige feestje missen en viel ik pas de zaterdag binnen. Niet getreurd, er was nog bier genoeg en nog genoeg volk om mij te vergezellen.

Zoals voorzien werden er 8 vaten gegeven en daar genoot ik en de rest van het publiek dan ook met volle teugen van. Op muzikaal vlak viel mij het wel wat tegen, ok toegegeven ik had niet verwacht dat ze behemoth ofzo gingen draaien maar toen ik om 6u30 ‘s ochtends vertrok had ik zelfs nog geen Judas Priest gehoord en dat was wel wat jammer. Als er dan al eens Metal gespeeld werd was het vooral Nu-metal. Maar ach, hoe verder de avond vooruit ging hoe minder het mij kon schelen ( hoe zou dat toch komen) en ik kan zeggen dat ik mij super geamuseerd heb. Volgend jaar kom ik zeker opnieuw al hoop ik toch op net ietwat zwaardere muziek. Ook nog een leuke verrassing op het eind van de avond, we waren er in geslaagd om alle 8 de vaten te legen en Pieter besloot ons er nog eentje te geven. Naast de muziek kan ik eigenlijk niets negatiefs zeggen over die avond, er waren geen problemen die ik gezien heb, de drank werd vlot uitgedeeld en in tegenstelling tot vorig jaar stond de bas niet belachelijk luid en werd er geen elektronische muziek gespeeld. Volgend jaar kom ik zeker opnieuw en ik raad al onze lezers aan om dat ook te doen.

Wil je foto's van deze avond zien? https://www.facebook.com/media/set/?set=a.286592564764960.66297.154480754642809&type=3

Back to Top