dj-amarillys.jpgWeken lang heb ik met spanning uit gekeken naar mijn laatste Nocturna. Want voor mij is dit het einde van een hoofdstuk in mijn DJ carriere maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin ik alles naar een nieuw level zal brengen. Wat dat precies inhoud kan ik echter nog niet helemaal bekend maken.

Eén van de redenen dat ik stop met Nocturna is dat ik mij meer op mijn internationale gigs wil gaan concentreren. Hier in België zijn er niet veel uitdagingen  meer voor mij en in het buitenland zit het vol uitdagingen. Ik denk dat het de droom is van elke DJ om op grote evenementen en parties in het buitenland gedraait te hebben. Voor mij is bv volgende maand draaien op de Vampire Party al een droom die uitkomt.

Normaal sterf ik altijd van de zenuwen als ik moet gaan  draaien, met deze Noc XXL had ik dit ook maar minder erg. Omdat ik mezelf er echt had op gewezen om echt van elk moment te genieten. Het publiek was fantastisch, ook al heb ik paar keer gemerkt dat het publiek niet zo gemakkelijk mee ging met de muziek deze keer, veel nieuwe gezichten maar ook heel veel oude bekenden van mijn tienerjaren, die hebben mij altijd gesteund als DJ.


Er hangde zoals altijd een leuke vibe, wat heel leuk is om op in te spelen. Wat ik minder leuk vond was dat de geluids instalatie af en toe mijn Bass vervormde of soms gewoon weg liet. Wat echt niet cool was, want de meeste songs die ik draai zijn één en al Bass. Dan hebben we nog de verbrande pizza in de microgolf oven die het volk naar buiten jaagde omdat de stank niet de dragen was. Als DJ is het echt niet leuk om uw dansvloer in enkele minuten leeg te zien lopen.


Dan denk je dat je iets verkeerd doet terwijl het niet zo is. Voor mij voelde het niet als mijn laatste Nocturna, ik zal wel mijn trouwe nocturna fans missen, ja ik heb het tegen jullie ! Al had ik liever afscheid genomen op een nocturna in de rector waar ik begonnen was als resident.

Het afscheid was voor mij best moeilijk ook al wist  ik dat deze dag zou komen.  Ik was nooit van plan geweest om op Nocturna te blijven, dat had ik al beslist van voor ik daar startte als resident. Waarom ? Wel omdat ik niet iemand ben die heel zijn carriere op de zelfde partie wil draaien. Ik wil op zoveel mogelijk plaatsen gedraait hebben en als je resident bent kan dat soms in je weg zitten. Wil ik ooit nog ergens anders resident zijn ?  Ja, maar dat zal de tijd wel uitwijzen waar en waneer. Of dat nu in België is of in het buitenland blijft mij gelijk.

Eén van de leukste momenten van deze avond was mijn  retro battle met Dirk (Nighthawk), want het was onze laatste battle samen als residents. Al hoop ik dat ik in de toekomst toch wel nog paar battles met hem kan doen. We zijn tenslotte twee jaar een DJ team geweest :) Ik wil daarom dan ook Dirk bedanken voor de vele leuke momenten die wij samen hebben beleeft achter ons mengpaneel. We zijn nu twee weken verder...
Het doet echt raar dat Nocturna nu mijn verleden is en niet meer mijn toekomst, maar op het zelfde moment voelt het ook goed want nu ben ik klaar om nieuwe deuren te gaan openen. Wees gerust dat zal ik doen ook. Eerste internationale gig die ik eerder al heb bekend gemaakt is 24 september in Madrid (Spanje).


But it's the first of many to come !

Amarillys


Back to Top