Les jardins des poupées HERFSTEDITIE, en erg herfstig was het wel.

Zelf had ik wegens mobiliteitsproblemen al mijn aansluitingen aan alle stations gemist. Maar mijn papa was zo vriendelijk om me helemaal naar het domein te brengen, waar Jolien en co. net uit de auto stapten zodat ik het verder gemakkelijk vond. Bij de tenten aangekomen, bleek ik dan eigenlijk nog één van de eersten te zijn.

De andere groep, die wél de  bus gehaald hadden, waren er nog niet...hoewel ze al 10 minuten afgezet waren aan "de ingang" van het park. Maar het busje, het mini-belbusje waar ze met zo'n 30 man  ingepropt zaten, had hen aan de verkeerde ingang afgezet zodat ze eerst nog gelokaliseerd en naar de juiste plek gebracht moesten worden.

Toen we dan eindelijk allemaal samen waren, gezellig bijkletsend, begon het opeens te gieten. Dus kroop iedereen maar gezellig heel dicht bij elkaar onder de tentjes in een poging wat droog te blijven.

De zware regenval zorgde er jammer genoeg wel voor dat de met veel zorg voorbereide spelletjes niet door konden gaan. We zijn dan maar gaan schuilen, waar nog veel gebabbeld en gefotografeerd werd.

Om 18 uur zou de belbus ons al komen ophalen, dus moesten we goed op voorhand vertrekken om naar de andere kant van het park te geraken. Daar zijn we dan nog eens opgesplitst want de chauffeur van de belbus wou ons niet allemaal meenemen (dit was blijkbaar een beetje nogal onreglementair). Maar er kwam nog een bus aan naar Gent-Sint-Pieters.Mensen die daar toch moesten zijn stapten dan maar op die bus.(deze bus reed even later ook aan de hoofdingang voorbij, dank u Sam om deze informatie niet een halfuur eerder met ons te delen). En eenmaal in de stations aangekomen ging ieder dan uiteindelijk zijn eigen weg.

Ik heb anders geen klachten gehoord en ik denk dat ik voor iedereen kan spreken als ik zeg dat we uitkijken naar de wintereditie (maar dan wel binnen ;))

Back to Top