nexuslogo.png

5 april, de dag waar we weer in Gent verwacht werden voor de tweede Nexus! Het cyber/industrial/gothic feestje waar je volledig los kan gaan op een aantal nationale en internationale DJ’s. En dat allemaal in een mooi kader. De organisatoren slaagden erin om van de Rector een reflecterende ruimte te creëren waarin je je met de minuut gewichtlozer begon te voelen (wat misschien ook wel kwam door de verleidelijke beats die mij naar hogere regionen konden brengen).

Op tijd vertrekken was de boodschap! Want de eerste 20 bezoekers kregen gratis een Blood shot aangeboden en mochten gratis aan de tombola meedoen.

Mits bovenstaande haar partner het niet al te laat kon maken (ook partners van reviewers moeten gaan werken) heb ik niet alle DJ’s ten volle aan het werk gehoord maar toch wil ik hier DJ Pete Untitled eervol vermelden. Zeer leuke muziekkeuze en de beentjes konden weer gestrekt worden!

Het was een leuke avond en ik ben blij dat de organisatoren ervoor zorgen dat er weer wat meer dingen te doen zijn in Gent. Ik vind het ook leuk dat er toch wat variatie was in de muziekkeuze.

Een kleine opmerking die ik hier wel kwijt moet en mij waarschijnlijk niet in dank zal worden afgenomen. Af en toe waren de overgangen niet al te geweldig en werden de oren even gepijnigd.

Back to Top