diablo.jpg

Na een lange nacht feesten en bekomen van vrijdag mochten we allemaal een schop onder onze kont krijgen. En dat gebeurde ook met diablo boulevard.

Iedereen stond er nog wat slaperig bij en gaf niet onmiddellijk de indruk om ook maar enigszins te bewegen. Maar daar bracht de charismatische frontman Alex al direct verandering in. Met hun no nonsence mix van hardrock en rock & roll invloeden schudden ze de wei hardhandig wakker uit hun roes. Er passeerde een gezonde mix van oud en nieuw werk van hun laatste Building Empires. En na ieder liedje hitste Alex het publiek op zijn eigen unieke manier op. Op vraag van hem probeerden de linker en rechterhelft elkaar de loef af te steken met de grootste (circle)pit. Na ongeveer driekwart van het optreden stelde Alex vast dat het publiek enthousiast was maar dat de security nog sliep. Dus stelde hij voor om hen wat werk te geven. Die oproep viel niet in dovemansoren. Direct gingen welgeteld 20 mensen crowdsurfen en je zag de security lichtjes panikeren. De liedjes daarna bleven de crowdsurfers in trossen aankomen. Een spervuur van mensen gedragen door handen.

Conclusie, Diablo blvd heeft een dijk van een optreden afgeleverd en hun eerdere passage op gmm 2010 heeft hun geen windeieren gelegd. Het leger fans spreekt voor zich!

Foto: Kris Hossey bron Gva.be

Back to Top