Warning: imagecreatefromstring(): Empty string or invalid image in /home/u38988p34483/domains/darkview.be/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1542

alt

Met Age Of Oblivion is het Oekraïense  HELL:ON zeker niet aan hun debuut toe. En dat bewijzen ze niet alleen met hun nieuwe plaat , maar ook door met grote namen zoals Megadeth, Fear Factory, Kreator en Wasp te mogen toeren. Het is dus vrij duidelijk dat ze weten van aanpakken.

Age Of Oblivion bezorgt ons dan ook goede Trash metal met de gitaar op de voorgrond, dit gecombineerd met een agressieve zang.  Je merkt dan ook goed dat ze hun inspiratie halen bij bands zoals Sepultura, Slayer en Metallica. En dit zonder het volledig blindelings de kopiëren. En als je dat al niet voldoende vind om de cd eens te beluisteren, kan ik u ook vertellen dat bij de song ‘’My Doll’’ een extra verrassing voorzien werd. Jeff Waters van de band Annihilator werd er bij gehaald om het gitaarwerk voor deze song nog een niveau hoger te tillen. Of dit echt nodig was laat ik in het midden, maar ik kan mij voorstellen dat HELL:ON het al tof vond om één van hun grote voorbeelden te kunnen strikken voor een samenwerking.

Zou ik de cd aanraden? Ja, voor de fans die het betere gitaarwerk weten te appreciëren of mensen met een Trash voorkeur. Dit is dan zeker een plaat dat je in huis moet halen.

Track list:

 1. Disaster
 2. Bottom Line
 3. Rise
 4. Let It Feed
 5. My Doll
 6. Punk Guys
 7. Emptiness
 8. Burn
 9. In The Name Of
 10. Voices Of The Abyss
 11. Satan

Label: Metal Scrap Records

Website: http://www.myspace.com/hellionbandmusic

7.5/10

Back to Top