alt

Wie kent de serie “True Blood” niet? Als je het als vampierenliefhebber niet kent, dan sta je achter! Deze serie kan je ondertussen overal terug vinden en is zeker de moeite om te kijken! Zoals ook deze boeken. In boeken wordt er altijd meer vertelt dan in films. Zeker lezen dus.


Voor diegene  die de serie nog niet kennen, even een update:


Sookie Stackhouse woont samen met haar grootmoeder in een rustig dorpje waar ze als serveerster werkt in de locale pub. De mensen zijn op de hoogte van het bestaan van vampiers en deze lopen ook soms de pub binnen. Daarom verkoopt men daar ook bloed van het merk “true blood”.

Wanneer op een avond een vampier de pub binnenkomt valt Sookie haar oog meteen op deze man. Sookie kan gedachten lezen en ‘hoort’ dan ook meteen de commentaar van de andere mensen. Toch gaat ze naar de man en zo ontstaat er een eeuwig durende liefde tussen de twee. Natuurlijk niet zonder hindernissen. Niet iedereen keurt deze relatie goed en sommigen proberen de band zelfs te breken.

Ondertussen gebeuren er nog veel meer bizarre dingen in dit dorpje waarbij we nog andere wezens tegenkomen zoals, elven, weerpanters,… en... Wat heeft de eigenaar van de pub te verbergen en waarom ziet Sookie altijd een hond rondlopen wanneer deze eigenaar de benen neemt?

Ik zou zeggen bekijk de serie en koop de boeken.

Boeken zijn in het Nederlands en Engels te verkrijgen.

Boeken zijn ook per seizoen te koop : vanaf seizoen 1 tot seizoen 6

Back to Top