alt
De House of Night serie gaat over hoofdrolspeelster Zoë Redbird. Als een doodnormale tiener met heel wat liefdesproblemen wordt ze op een dag verkozen door een mysterieuze man om vampier te worden. Hierbij krijgt ze een tattoo op haar voorhoofd in de vorm van een lege halve maan.

Iedereen in Tulsa weet dat wanneer je “verkozen” wordt je hele leven veranderd. Zo komt ze terecht in de House of Night van Tulsa. Daar leert ze heel wat vrienden kennen zoals haar BFF Stevie, Aphrodite aka “the bitch”, Damien,…en nog vele anderen.

Maar wanneer ze erachter komt dat je letterlijk moet sterven als je een volwaardige vampier wordt, en dat gebeurd opeens in grote getallen, en dat haar mentor Neferet toch niet is voor wie ze zich voordoet, en alleen haar Cherokee grootmoeder te vertrouwen is, krijgt het verhaal een zeer spannende wending die blijft duren tot het laatste boek.

Voor alle liefhebbers van vampieren en high school drama is dit een geweldige serie die je zeker moet gelezen hebben!!! Bij deze serie kan je lachen, huilen en zenuwachtig worden van de spanning die almaar meer wordt. En met een beetje wicca erbij en donkere krachten …. Tja, wat kan ik nog meer zeggen.

Je vindt deze boeken zowel in het Nederlands als in het Engels. In beide talen is het gemakkelijk geschreven zodat je erdoor ‘vliegt’.


Hieronder de serie:

Marked / VerkozenBetrayed / VerradenChosen / UitverkorenUntamed / OntembaarHunted / OnveiligTempted / VerleidingBurnedAwakenedDestinedHiddenDragon`s OathLenobia`s VowNeferet`s Curse

Back to Top