Read more ...

Wie kent de serie “True Blood” niet? Als je het als vampierenliefhebber niet kent, dan sta je achter! Deze serie kan je ondertussen overal terug vinden en is zeker de moeite om te kijken! Zoals ook deze boeken. In boeken wordt er altijd meer vertelt dan in films. Zeker lezen dus.


Read more ...
Deze hete serie is voor alle liefhebbers van vampieren die ook wel wat van bloeddorstige passie houden.

Vrouwen die hun mannen hoorndol krijgen door… je weet wel.. gewoon vrouwenzaken terwijl hun mannen zich focussen op hun eigen vampierenpolitiek! Jawel, tussen de wereld van de mensen heerst ook de wereld van de vampieren. Met hun eigen club, woonst en politiek stelsel.

Read more ...In deze spannende serie maken we kennis met Rose Hathaway. Rose is een “beschermer” van vampieren. Ze heeft de krachten van een vampier maar niet de tekortkomingen. Zo heeft zo enorm veel kracht, kan in zonlicht stappen en hoeft geen bloed te drinken.

Read more ...

Deze serie is voor alle liefhebbers van gevallen engelen en demonen.

We leren Clary Fray kennen als een normale tiener die alleen woont met haar moeder en dagelijks optrekt met haar beste vriend, Simon, die stiekem verliefd wordt op haar.

Read more ...
De House of Night serie gaat over hoofdrolspeelster Zoë Redbird. Als een doodnormale tiener met heel wat liefdesproblemen wordt ze op een dag verkozen door een mysterieuze man om vampier te worden. Hierbij krijgt ze een tattoo op haar voorhoofd in de vorm van een lege halve maan.

Read more ...

The Tattoo Chronicles is een geïllustreerd dagboek dat ons een kijk geeft op een cruciaal jaar in het persoonlijk en werk leven van Kat Von D.

Wanneer Kat een tattoo doet schrijft ze steeds een passage in haar dagboek. Wat niet alleen de betekenis weergeeft voor de persoon die de tattoo laat plaatsen. Maar ook hoe de ervaring van het maken ervan haar persoonlijk raakt.

Page 1 of 2

Back to Top