altop 23 maart 2013 viert Epica haar tiende verjaardag met een heel speciaal optreden getiteld Retrospect. Dit zal plaatsvinden in het grote Klokgebouw in Eindhoven. Retrospect zal Epica's grootste en meest ambitieuze project ooit zijn. Met een zeventig-koppig symfonisch orkest en koor, internationale gasten en een overvloed aan speciale effecten.

De ticketverkoop zal op 15 september starten om 10u(GMT+1). Tickets kan je verkrijgen op de website van Epica en Klokgebouw.

De voorbije tien jaar is de Nederlandse symfonische metalband Epica, met mezzo-soprano Simone Simons, uitgegroeid van locale act tot internationaal gerenomeerde band. Epica tourde in Europa en Noord- en Latijns Amerika.

Bekijk de aankondiging van de band hier:

Deze week zal de band vertrekken op haar Latijns-Amerikaanse tour om haar laatste cd 'Requiem for the Indifferent” te promoten. Gevolgd door een Noord-Amerikaanse tour in oktober & november. Epica het jaar in Frankrijk en Engeland.


Epica zal haar tiende verjaardag voeren met het zeventig-koppig symfonisch orkest van het hongaarse Remenyi Ede Chamber Orchestra en het koor van Miskolc National Theatre. Deze unieke show zal een terugblik zijn op de rijke geschiedenis van Epica en zal alle gekende elementen bevatten van de unieke sound.


INFORMATIE

Tickets zullen €35 kosten,- + service kosten tot 1 Oktober en zijn verkrijgbaar op de volgende websites: www.epica.nl, www.epica-retrospect.com en www.klokgebouw.nl. Er zijn ook speciale VIP-tickets en kosten €65,- + service kosten. VIPs zullen vroeger toegang krijgen en een exclusieve goodiebag. vanaf 1 oktober zullen de prijzen voor alle tickets met 4 eur stijgen..


www.epica.nl I www.nuclearblast.de/epica

Back to Top