We kennen allemaal Gala Nocturna als hoogtepunt voor traditioneel geklede mensen evenals chique gothic en lolita. Maar buiten dit word er niet veel georganiseerd. In feite is dit het enige victorian event dat zoveel uitstraling heeft. Maar hier komt nu verandering in.
Les jardins des Poupèes is een meeting die als doelgroep mensen met invloeden van Baroque/ Victorian/Rococo en Lolita Culturen heeft.
Er zullen verschillende meetings worden gehouden, in verschillende parken. Telkens 1 per sezoen.

 

 

De eerste meeting vind plaats in Brugge, geintresseerde dienen zich aan het station van Brugge te melden om 13.00, op eventuele laatkomers kan nog gewacht worden tot 13.30. Dresscode is niet echt verplicht, maar er word wel gevraagd om stijlvolle of nette kledij aan te trekken indien je geen kledij hebt die bij het thema past.
De slogan van de meeting is trouwens ook ‘ Don’t dress to impress, dress to express!’.

Er word een picknick gehouden en als je beslist om af te komen word er je gevraagd om 1 drank of etenswaar mee te brengen, zodat alle producten kunnen samen  gelegd  en gedeeld kunnen worden.Bij de activiteiten hoort  Secret Easter Bunny. Het is net zoals de Secret Santa, maar dan de paaseditie.

Zoals elke goede organisatie hebben ze ( voor het geval dat het weer zou tegenvallen) een plan B opgesteld, en mensen met ideetjes mogen deze altijd binnen brengen, nadat je een account hebt gecreërd op hun site.

 

Meer info kan je vinden op http://www.lesjardins.tk/.

 

Back to Top