coalescaremonium.jpgNet zoals vorig jaar vind ook dit jaar het mega event coalescaremonium plaats. En de term mega kan je letterlijk nemen. Want sinds hun laatste editie zijn ze gigantisch hard gegroeid. 

Wederom hebben ze ook deze keer het geconverteerde klooster "Bouche à Oreille" gekozen als party tempel. En ook is er nu weer een main room met podium, en een dansvloer als second room. Daarrond zijn daarnaast nog eens verschillende andere hoekjes voorzien met talloze bezienswaardigheden. 

Nocturne en Discipulus hebben vooraanstaande dj's en organisaties van over heel België verzameld. Nagenoeg geen enkele organisatie is niet vertegenwoordigd. 

De dj booth lijst is schier eindeloos. Dj Lordbone, Dj ChavakiaH, Dj ALCHEMY, Deejee Ko-ën, Nocturne,  Dj N.M.I., Dj Vagabond, Discipulus en vele anderen. Als kers op de taart halen ze Star Industry en Lord of the Lost naar Brussel.

Voor echt iedereen is er wat te doen. Elk mogelijk genre word keurig afgewisseld: van dark noise naar dansbare electro, van gothic metal naar cold en dark wave, tot duistere punk. Alle spintimes en performance hours vind je op de extra grote coalescaremonium flyer

Verder zijn er nog her en der shopping stands van oa Elegant Curiosities, Le Petit Londres, Wool-E shop en Moonlight shopping. Ook zijn er regelmatig surprise acts en kleine performances die achter iedere hoek in het verschiet kunnen liggen. En voor wie van al dit feestgedruis en verwennerij even wil bekomen is er The Courtyard waar men een hamburger kan nuttigen op het terras of van rookwaren kan genieten. 

Nu, ik hoor je denken. Wanneer kan ik hiervan genieten en hoeveel gaat het mij kosten? Wel, noteer 29 maart aanstaande in je agenda en zorg dat je de hele dag en avond, en nacht vrijhoud. Want het evenement gaat van start om 15:00 stipt en gaat door tot minstens 2:00 snachts. Entrance in voorverkoop bedraagt 32€, en aan de deur 40€. Waarom wachten als je riskeert dat het uitverkocht is?

 

meer(veel meer) info vind je op de volgende locaties:
 
En achteraf vind je party memories hier op darkview.be
Back to Top