1385322_10201090636802880_96093553_n.jpgHet begint bijna een jaarlijkse traditie te worden. De zombiewalk die iedere Halloween de straten van Antwerpen onveilig maakt en mensen de stuipen op het lijf jaagt.

De zombiewalk is zowat een van de populairste varianten op het hele flashmob gebeuren. En waar een flashmob ervan uit gaat dat men met een hele groep een actie plotseling doet en dan weer weg is. Is dit meer een langgerekt gebeuren waarbij men een flinke wandeling maakt langs een vooraf bepaald parcours. 

Ook dit jaar roept de Belgian Zombie Foundation(kortweg BZF) op om massaal naar antwerpen af te zakken. En ieder jaar word het evenement groter en groter. Vorig jaar hadden ze een partnership aangegaan met het inmiddels inactieve Belgian_Black. Nu slaan ze de handen in elkaar met Kammenstraat United.  En die dag staat niet alleen een Zombiewalk op het programma maar ook tal van nevenactiviteiten in en rond de befaamde kammenstraat. Er is onderandere een free podium, een ugliest zombie contest grime zombie transformations, burlesque acts en nog veel meer!

Voor wie alle informatie hierover wil zien en de te volgen route moet hun pagina in het oog houden.

Deze kan je vinden via deze link.

 

Back to Top