Het is zover, de 2de editie van Les Jardins is er al reeds. Op 24 juli komt iedereen weer samen om een gezellig onderonsje te houden. Het is nog maar de 2de editie en nu al is et een event geworden waar al menig persoon naar uitkijkt. En ook dit weer zal DarkView zijn steun eraan verleden, Oa met dit artikel, en natuurlijk vind je ons ook op de dag zelf. Niet alleen omdat het een gloednieuw event is waar wij onze steun aan verlenen. Meer omdat het een veelbelovend victorian gothic initiatief is om meer keuze aan te bieden in de steeds kleiner wordende victorian scene.

Les jardins des Poupées is een meeting als initiatief bedoeld voor mensen met invloeden van de baroque/victorian/rococo en lolita culturen.

De naam Les jardins des Poupées wijst op de verschillende meetings die in verschillende parken zullen gehouden worden.
Des Poupées wijst op eenerzijds schattige popjes met vrolijke jurkjes en anderzijds op porseleinen poppen met renaissance invloeden.

Activiteiten
:

-Picknick: Ook dit keer zal er een picknick gehouden worden, zoals de mensen die vorige keer aanwezig waren al weten, neemt iedereen hierbij 1 etens-of drankwaar mee zodat we uiteindelijk een groot aanbod krijgen.
Het thema in de picknick is ditmaal "Bento Box" dus daarbij willen we iedereen aanmoedigen om een bentobox klaar te maken en mee te nemen.

-Volksspelen: Er zullen op deze meeting een aantal gezelsschapspelen worden voorzien, waar vrij aan kan deelnemen.

-Wandeling: In dit domein hebben we zeker een prachtige gelegenheid te gaan wandelen.

-Foto's: Ook ditmaal zullen er een aantal fotografen aanwezig zijn, die tijdens de wandeling kunnen profiteren van de prachtige locatie.
De foto's die gemaakt worden, worden achteraf op de community geplaatst.

Afspraak om 11:30 uur aan Centraal Station te Antwerpen, daar zullen wij ook dit keer weer tot een halfuur wachten op eventuele laatkomers of slechte verbindingen.

Dresscode: Stijlvol, heb je geen bijpassende kledij trek dan gewoon nette kledij aan.
Don't dress to impress, dress to express!

 

[UPDATE]: officieel worden er 40 mensen verwacht maar er circuleren geruchten dat het er wel is 80 zouden kunnen worden. De organisatoren hadden dit niet verwacht. En naar verluid zijn er ook enkele verrassingen gepland tijdens het evenement zelf.  Je leest alles in het DV verslag achteraf.

Back to Top