316907_428294727251510_986774768_n.jpgIn de gothic wereld moet je het hebben van kleine gothic parties en events. Niet vaak zie je een poging om een heel scala aan substijlen en subscene's te mixen en blenden. Gelukkig zijn er nog wel mensen die het willen proberen! Meet Coalescaremonium, dat is een serieuze mond vol en nagenoeg onuitspreekbaar. Maar dit is de naam van een heuse Gothic Happening in Brussel.

De datum om in je agenda te noteren is 16 maart en de deuren gaan open om 17u. Coalescaremonium vind plaats in de oude klooster van Le Bouche À Oreille op Rue Felix Hap, 11 in het hartje van Brussel.
Het evenement is onderverdeeld in 3 zalen. Er is een art en fotostand in de kapel met een
Art Exhibition door Alexander Krenin en studio fotografie door Veerle Frissen & Laurent Fobe.

Daarnaast zijn er Dj's, live bands en optredens met oa. ASRAI (nl); DJ_ChavakiaH(Be) en J-goth zanger Gothic Prince Ken van GPKism.

De 2 grote zalen waarin dit muziek geweld allemaal plaatsvind zijn opgedeeld volgens genre. De main room heeft vooral aggrotech/industrial. De 2de kleinere zaal afwisselende gothic subgenres die een mooi geheel vormen de hele avond.

Coalescaremonium betekend  “Coalescent Ceremony” - een gegronde poging om alle gothic scenes te verenigen in een plechtige viering met een vleugje excentrieke decadentie.
Dit evenement zal dan ook 6maandelijks georganiseerd worden.


meer info vind je op de volgende locaties:

Back to Top