1a.jpgTokyo,25.07.2011


Op de officiële website van zijn solo project, Shiki∞Project, is aangekondigd dat Isshi, voormalig zanger van Kagrra, op 32 jarige leeftijd overleden is.

Volgens de aankondiging op de website werd hij op 18 juli dood in zijn huis aangetroffen, maar er stond niet vermeld hoe Isshi overleed. Enkel dat een privé herdenkingsceremonie reeds heeft plaatsgevonden voor zijn naasten, op een onbekende locatie, op verzoek van zijn familie.
Er werdt eveneens vermeld dat er op 27 en 28 July - (wat normaal in eerste plaats een concert van Isshi zou geweest zijn) - een film herdenkingsdienst  in Tokyo zou plaats vinden voor zijn fans.

Kaggra was origineel begonnen onder de naam 'CROW'; maar ze moesten van naam veranderen nadat ze tekenden bij music label PS Company  in 2000.

Over de jaren heen heeft Kaggra een reputatie opgebouwd voor het dragen van fancy kledij, geïnspireerd op de traditionele Japanse stijl telkens ze optraden. Maar verlede jaar in November werd er bekend gemaakt dat de band had gekozen om te splitten.
Na dit gebeuren begon Isshi zijn solo carrière en zijn debuut single zou uitgekomen zijn in September 2011, maar overleed voor dit kon verwezenlijkt worden.

Back to Top