220104_1856728975403_1156203004_32001740_122685_o.jpg

foto van Rogiers patrick

Op zaterdag 9 april was het voor de 5e keer zover.
Rond twaalf uur begon aan het station van Dendermonde een groep in het zwart geklede mensen te groeien. Toen we er allemaal waren en we ons naar het mooie park hadden begeven kregen de eerste 50 aanwezigen een mooie sleutelhanger met allemaal verschillende foto’s in van de vorige edities.

Daarmee had echter maar een kleine meerderheid een attentie kunnen krijgen want we waren maar liefst met 95 (!?) mensen aanwezig. Een gigantische groep dus om op 1 groepsfoto te krijgen. Maar dankzij de vele bekwame fotografen verliep dit allemaal vlotjes. Zo’n grote groep mensen wou ook zeggen dat er veel eten aanwezig was, en dan nog eens als extraatje bubbels en chocoladefondue meegebracht door de organisatoren.
Het was een prachtig zonnige dag, en als achtergrond het mooie park was dit een ideale aangelegenheid om gefotografeerd te worden, om zelf je fotografeerskills uit te halen, om lekker sociaal te doen en om achter Jonathan’s stok aan te lopen.
Als georganiseerd spel kon meegedaan worden met een “ik heb een plakker op mijn hoofd en nu moet ik raden wie ik ben” spel. Persoonlijk vind ik dat zo al moeilijk genoeg, laat staan in de grote groep die mee deed. Mensen die liever wandelden,  of foto’s trokken, of gewoon al heel snel geraden hadden wie ze waren konden hun eigen ding doen.

 

EN  BINNENKORT  IS  HET  WEER  ZOVER!

Op de editie die er nu aankomt staat dressing up pretty nog meer centraal. Er wordt namelijk een grote modeshow georganiseerd! Daarnaast is er ook een vrij podium waar aan heel gent en zijn bezoekers kan getoond worden hoe getalenteerd wij allen wel niet zijn. Natuurlijk is er on the side ook nog altijd de picknick waar het allemaal mee begon, dus allemaal wat lekkers meebrengen!
Allen daarheen!

En ook darkview zal op deze meeting vertegenwoordigt zijn (mits geen overwachte omstandigheden ofc).

Dit alles vind plaats op de korenmarkt in Gent op 13 augustus om 12 uur.

Meer informatie vind je op sites:

http://www.modewalkljdp.com/index.html

http://www.lesjardinsdespoupees.com/

http://www.darkview.be/event/details/54-les-jardins-des-poupees--modewalk

Back to Top