zombiewalk1.jpgVoorbije zaterdag was er niet alleen  de zoveelste Halloween fuif. Neen, niet dat zoveelste verkleedpartijtje. Deze keer werd Antwerpen opgeschrikt door hordes echte ontdoden en hersenloze zombies!

De bron van de zombie uitbraak werd terug gespoord tot het Astrid plein aan het Centraal Station waar opeens heel veel zombies uit de riolen kwamen gekropen. Vandaar verspreidden ze zich over het centrum van antwerpen volgens een vreemd genoeg strak parcours. Mogelijks volgden ze de stroom van mensen die moesten rennen voor hun leven. Overal waar ze kwamen stopten mensen om dit fenomeen met verbaasde ogen te bekijken. Er werden ook veel foto's getrokken maar eens de zombies te dicht kwamen moesten de voorbijgangers toch heel snel uit de weg raken. Uiteindelijk werd de uitbraak toch met veel moeite ingedijkt. Het grootste deel van de zombies kon in de metrostations worden geleid en verdween. Dankzij moedig politiewerk kon ook worden verhinderd dat de infectie zich uitbreidde buiten de getroffen straten. Ook hebben zij het publiek gerust gesteld door hun stoere uitstraling.

zombiewalk2.jpg

Deze foto's werden gemaakt door een dappere voorbijganger die de meute gevolgd was met gevaar voor eigen leven.
Zij kon net optijd wegraken nadat ze werd ontdekt. Elvire(photography) bevestigd inmiddels dat ze veilig is. Meer schokkende taferelen kan je op haar FB page bekijken. Let op, niet voor gevoelige lezers!

Back to Top